• Ring: 0771-400 100
  • E-post:

Mobilabonnemang för 99 kr eller 499 kr/ månad?

Vi har undersökt, letat och hittat alternativ som passar perfekt för dig som företagare. Till ett lågt pris. Kolla här

Mobiltelefoni

Qall erbjuder det stora företagets trygghet tillsammans med det lilla företagets smidighet och flexibilitet. Med Qalls mobiltelefoni är du alltid nåbar och missar aldrig några viktiga samtal.

Mobilabonnemang för företag

Vi anser att du som kund alltid förtjänar det bästa och de mest prisvärda tjänsterna av rätt kvalitet tillsammans med en proaktiv service när du behöver den. Våra två mobilabonnemang är noga uppbyggda för att passa alla olika typer av kunder:

  • Affärspaket – från 499 kr/månad

    Affärspaket är vårt fastprisabonnemang där allt ingår. Det här är ett företagsabonnemang som passar dig som surfar regelbundet, ringer mycket och som vill ha kontroll på kostnaderna. I månadsavgiften ingår hela 15.000 minuter samtal inom Sverige och EU/EES, 15.000 SMS och MMS. Månadspriset beror på vilken surfmängd du väljer. Affärspaketet ligger från 499 kr/månad.

  • Mini – från 99 kr/månad

    Mini är ett rörligt abonnemang med fastpris, något som är helt unikt på marknaden. Det här företagsabonnemanget passar dig som ringer lite eller ringer olika från månad till månad. Du ringer till en minsta kostnad på 99 kr/mån.

    Alla priser är exkl. moms.

Tilläggstjänster för mobiltelefoni

Surfa samt ringa till och från utland med mobilen


Klicka här för fullständig prislista.

 

Läs mer

Våra abonnemang