• Ring: 0771-400 100
  • E-post:

Vår berättelse

Qall Telecom grundades 2007 av Jonas Lindgren och Peter Billung.
Två entreprenörer som har varit aktiva inom det dagliga arbetet sedan dag ett.

För mer än 10 år sedan startade vi vårt första företag inom telekombranschen. Detta var alltså en bra bit före abonnemang med fast pris och iPhones kommit till. Sedan dess har det hänt en hel del. Tekniken har förbättrats och användandet av mobil kommunikation och mobilsurf har vuxit enormt.

Men någonstans på vägen så märkte vi på Qall att trots den stora tillväxten inom telekomindustrin så var det ingen av jättarna som såg till småföretagarnas behov. Vi själva hade ju startat som småföretagare och lärt oss vad det innebar. Hårt jobb, svårt att få tiden att räcka till och att viktigast av allt, en stark tro på det man gör.

Med detta väcktes en tanke. Småföretagare har unika behov som skiljer sig från konsumenten och storföretagen. Framför allt behöver man som småföretagare hjälp av någon som kan, vill och bryr sig. Detta har allt mer kommit att bli det som driver oss på Qall. Att hjälpa småföretag nå större framgång!

Idag kan och vågar vi till skillnad från jättarna inom telekombranschen tänka annorlunda och erbjuda unika lösningar, helt anpassade efter småföretagarens behov. Detta gör oss och vårt arbetssätt unikt. Ingen annan operatör jobbar lika proaktivt som vi gör. För oss är fokus att avlasta dig genom att vara steget före och se till att du har de lösningar du behöver. För fungerande kommunikation är A och O i alla företag.

Idag har vi 30 000 kunder över hela landet. Nu siktar vi på att växa ännu mer och framför allt, se till att göra Sveriges alla små företag ännu mer framgångsrika!

Boka telefonmöte