• Ring: 0771-400 100
  • E-post:

Försäljning

Vår försäljningsorganisation är uppdelad i två avdelningar. Nano kallas den delen som arbetar med enskilda näringsidkare och de minsta bolagen, medan Micro arbetar med de lite större företagen. Vi har även samarbeten med några få utvalda återförsäljare.

Kundservice

När våra kunder undrar över något eller vill göra någon ändring ringer de in till vår kundservice. Frågorna kan till exempel gälla flyttanmälan, felanmälan, fakturor eller teknik. Här hanterar vi även alla förändringar på kunders befintliga och kommande fakturor, lägger på rabatter, lägger till eller tar bort avgifter och håller koll på Qalls fordringar till våra kunder. Kunderna kan även maila sina frågor till oss och då ser vi till att de får svar inom kort. Varje dag arbetar vi för att bli Sveriges bästa kundservice. Vi jobbar mycket med tillgänglighet, bemötande och kompetens för att nå dit.

Ekonomi

På Ekonomiavdelningen ansvarar vi för att Qalls löner, redovisning och bokslut görs i tid och på ett korrekt sätt.

Personal

På Personalavdelningen jobbar vi med rekrytering, ser till att Qall följer alla arbetsrättsliga lagar, stöttar cheferna i deras arbete med utvecklingssamtal, medarbetarundersökning, arbetsmiljö och kompetensutveckling. Vi ser även till att vi har bra personalförmåner, interninformation, möten och events, personalhandbok och introduktion för nya medarbetare. Vi vill ge medarbetarna och cheferna bästa tänkbara service så att de i sin tur kan ge bästa tänkbara service till våra kunder.

IT

Vi strävar hela tiden efter att göra förbättringar som gör de lättare att jobba smart och därmed kunna lägga vår tid på det vi är bra på.

Ledning

Se vilka som sitter i Qalls ledning.

Ledning

Jonas Lindgren

VD

jonas.lindgren@qall.se

073-290 00 01

Ellen Almquist

Kundservicechef

ellen.almquist@qall.se

073-5019560

Peter Billung

Marknadsansvarig

peter.billung@qall.se

073-290 03 10

Katja Uljanova

Ekonomichef

jekaterina.uljanova@qall.se

08 – 122 045 18

Oskar Rennerhorn

Business Manager

oskar.rennerhorn@qall.se

076-5589131

Spontanansök här

Eftersom vi regelbundet söker nya talanger så går det alltid bra att skicka in en ansökan. Du gör det genom att fylla i dina uppgifter här. Om du inte vet vilken tjänst som du tror skulle passa dig kan du läsa mer här bland våra jobbsidor och sedan skicka ansökningen med de kriterierna ifyllda.