• Ring: 0771-400 100
  • E-post:
Vad säger Qalls kunder

Vad säger Qalls kunder

Läs gärna vad våra kunder säger

 

Om Qall

Vi har valt att lägga hela vårt fokus på dig som småföretagare. Storföretag får specialavtal hos de stora mobiloperatörerna, där VIP-kundservice och lägre priser på telefonin ingår. Tillsammans med våra 20 000 företagskunder, förhandlar vi fram priser och fördelar som annars reserveras för dessa storföretag.

Qall är en mobiloperatör som är specialiserad på att hjälpa företag med hanteringen av telefoni. Vi har alla telefonitjänster ett företag behöver som mobilabonnemang, mobiltelefoner, bredband eller en komplett företagsväxel. Allt under samma tak med en kontaktyta och till marknadens bästa pris.

Vi vill förenkla din vardag så mycket det går, framförallt genom att se till att du inte behöver lägga tid på telefonin. Du ska helt enkelt känna och veta att du alltid får det bästa priset och det bästa innehållet på marknaden.

 

Varför Qall?

 

  1. Vi har en engagerad support där du pratar direkt med din mobiloperatör utan mellanhänder. Personligt, kompetent och alltid med ett trevligt bemötande.

  2. Vi anpassar innehållet i våra abonnemang så att det är praktiskt och användbart för företaget men också för att skapa ett mervärde för dina medarbetare, tex med extra mycket surf.

  3. Med vår prisgaranti vet du att du har det bästa priset på marknaden utan att du behöver göra avkall på vare sig service eller innehåll.

Vi använder oss av Telenors nät och täckningskarta hittar du här

 

Hur arbetar vi?

Boka ett telefonmöte med en av våra rådgivare så börjar vi med att se över din nuvarande situation. Med det underlaget ser vi över vilken lösning som passar ditt företag bäst och återkommer med ett förslag. Sen ser din kontaktperson löpande till att du får ut mest av din lösning. Vi sköter all administration och kontakt med dina leverantörer.

 

Telefonmöte

Genomgång av din situation och dina behov

Analys

Qall analyserar information från mötet

Presentation

Möte med genomgång av offert

Leverans

Qall genomför bytet och säkerställer leverans