• Ring: 0771-400 100
  • E-post:

Jobba hos Qall

På Qall arbetar du tillsammans med entreprenörsdrivna och motiverade kollegor för att leverera smarta kommunikationslösningar och service i toppklass till våra kunder. Vi som jobbar på Qall känner väl till utmaningarna som småföretagare tampas med varje dag och ser det som vårt uppdrag att förenkla deras vardag. Vi erbjuder en miljö där varje medarbetare har en viktig roll och får vara med och påverka. Beslutsvägarna är korta och utvecklingen sker i rasande fart.

Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Din personliga utveckling är viktig och vi satsar helhjärtat på kontinuerlig kompetensutveckling.

Vår företagskultur stödjer alla former av utveckling och initiativ. Våra värderingar fungerar som vår ledstjärna i hur vi ska bemöta våra kunder och agera i vår roll på Qall. Vi arbetar efter ledorden Mod, Ansvar och Affärsmässighet och alltid med kunden i fokus.

Spontanansök här

Eftersom vi regelbundet söker nya talanger så går det alltid bra att skicka in en ansökan. Du gör det genom att fylla i dina uppgifter här. Om du inte vet vilken tjänst som du tror skulle passa dig kan du läsa mer här bland våra jobbsidor och sedan skicka ansökningen med de kriterierna ifyllda.