• Ring: 0771-400 100
  • E-post:

Har vi ringt dig?

Har ett missat samtal från oss ? Eller har du pratat med en av våra marknadsförare?  Det beror på att vi vill berätta att vi finns och samtidigt höra oss för när det är dags att se över och förbättra dina företagsabonnemang. Vi erbjuder mindre företag samma priser och förmåner som om ni hade ett företag med 100-tals anställda. Det kan vi göra tack vare att vi har samlat över 20 000 företag under ett och samma tak och vi blir som ett kooperativ.

Idag känner dem flesta företagare till att de måste betala 30% mer än både storbolag och privatpersoner, utan att man får något för det. Anledningen till att vi har ringt är för att berätta att det inte måste vara så längre.

Syftet med vårt samtal är att informera om situationen på marknaden och att öka marknadskännedomen om oss som leverantör. Vi tar också reda på mer om ditt behov så att vi i framtiden kan presentera rätt lösning för dig. Och sen vill vi gärna komma i kontakt med dig den dagen du ska förhandla om ditt avtal.

Vi följer alla regler och bestämmelser i både marknadsföringslagen och GDPR, och det är viktigt att alla vi kommer i kontakt med känner sig trygga och säkra med att deras personuppgifter är i säkra händer.

Om du vill avsäga dig framtida kontakt i framtiden kan du fylla i dina uppgifter här så spärrar vi dig. Det innebär att när vi köper nytt ringmaterial från exempelvis Bisnode, så kommer inte dina uppgifter med och vi kan därmed inte ringa dig längre.

Vi köper allt material från betrodda källor som är godkända enligt lagen och vi sparar inga personuppgifter när vi slutfört vårt uppdrag.

Om du vill spärra dig från alla framtida marknadsföringssamtal, det vill säga, inte bara från oss, kan du googla “köpa adresser” och sen maila samtliga som kommer upp om att du inte vill att dem tillhandahåller dina personuppgifter för försäljning.

Du kan även läsa mer ingående om hur vi arbetar med personuppgifter i vår integritetspolicy.

 

SPÄRR

Om du spärrar dig nedan tar du bort möjligheten att vi ringer och presenterar speciellt anpassade telefonilösningar för ditt företag.

Fyll i dina uppgifter nedan för spärr:

OBS Utan bindelstreck OBS Utan bindelstreck

Genom att klicka i skicka godkänner du att vi sparar ditt telefonnummer och organisationsnummer i vår spärrlista så att vi aldrig mer ringer dig. Vi sparar uppgifterna till att du ber oss ta bort dem via kundservice. Organisationsnummer/personnummer och telefonnumret du lägger in används inte till något annat än att säkerställa att vi inte kontaktar dig och ditt företag i framtiden.
Om du inte äger uppgifterna du anmäler här är det inte tillåtet att ge oss uppgifterna. 

 

RADERA

Du kan även välja att bara radera dig ur vår marknadsföringslista, vilket innebär att du raderas i den listan vi har för tillfället. Vi kommer då inte att kunna ringa dig, för du finns inte i våra system för tillfället. Men du är inte raderad hos exempelvis Bisnode, som vi köper material ifrån, så att om 5 månader, om vi köper nytt material, kan du komma med i det materialet, och det finns en risk att vi ringer dig ändå. Du kan läsa mer om hur man raderar sina uppgifter i vår integritetspolicy.

För att säkerställa att vi aldrig mer ringer, lägg upp dig på vår spärrlista istället för att bara be om att ta bort dig ur listan.