• Ring: 0771-400 100
  • E-post:

Byggkommunikation är nya kunder hos Qall!

May 14. 2019 | Kategori: Bygg, Effektivisering, Konsulter

Många av oss känner oss oroliga när vi hör talas om att det ska stambytas. Men våra nya kunder Byggkommunikation vill ändra på det! Det är företaget som fokuserar på att utveckla bra metoder för stambyten, som ska underlätta för alla inblandade. Det innebär bland annat ett fast pris, en fast tid och att göra det så smidigt som möjligt för hyresgästen. Låter inte helt fel. Varmt välkomna till oss på Qall, vi hoppas att vi som operatör inte behöver bytas!

För att läsa mer om företaget besök hemsidan på:

http://byggkommunikation.se/

 

Rickard Otternäs på Byggkommunikation svarar på frågor.

Vad var det som fick dig att byta till Qall?

Det är fler faktorer som gör valet enkelt – pris och bindningstid är en stor fördel. Att inte har någon bindningstid ställer högre krav på Qall att behålla sina kunder, vilket är bra för mig.  Vidare har jag en personlig kontakt om det skulle vara något. Jag uppskattar att ha en mottagare i denna typ av ärende.

Hur har du upplevt Qall hittills?

-Jag har känt mig välkommen att ställa de frågor jag haft och Martin på Qall har gjort sitt yttersta för att jag ska bli nöjd – högsta betyg, helt enkelt!

 

 

Kort om Qall

Qall grundades 2007 och är en mobiloperatör för alla företag som vill ha en märkbart bättre och mer personlig service i kombination med smartare innehåll och superlåga priser. Svårare än så är det inte. Boka ett möte med en av våra duktiga rådgivare.

Boka telefonmöte

Vill du synas här?

Är du kund hos oss och vill vara med här och berätta om ditt företag? Kontakta oss så ser vi till att visa vilka ni är. Maila till peter@qall.se