• Ring: 0771-400 100
  • E-post:
6 h arbetsdag

6-timmars arbetsdag

February 11. 2016 | Kategori: Okategoriserade

Den 1 februari inför vi 6-timmars arbetsdag med full lön. Målet är att vi alla ska få mer tid och energi att hinna göra något även efter arbetsdagens slut.

”Jag tycker att det är rätt i tiden att se över arbetstiden. Nu värderas tid mycket högt och tid är något vi vill ge till våra anställda” säger Jonas Lindgren VD på Qall Telecom

Tanken är att det ska bli en mer lockande och modern arbetsplats där man är glad och effektiv på arbetet, för att ändå ha energi kvar när dagen är slut.

Vi tror på det här och kommer att testa det på säljorganisationen under en period för att se vad resultatet blir. Förväntningarna är att sjukfrånvaron ska sjunka, energin höjas och glädjen spridas. På vår kontor har vi pilatesbollar, gummimattor för att skona kroppen när man väljer att stå vid sitt höj- och sänkbara skrivbord. Tillsammans med kaffet spelar vi pingis, schack eller ishockey (vi har inte en skridskobana inomhus, men ett ishockeyspel). Nu har det blivit dags för nästa fas i vårt holistiska hälsoperspektiv.

”Vårt mål är att personalen ska må bra och känna sig motiverade att göra ett bra jobb.  Vi vill gärna att alla medarbetare stannar kvar och trivs. Vi tror att det här är rätt väg och vi lovar att berätta hur det går” säger Jonas
Vad säger personalen?
”Fick en chock! En underbar chock. Det var verkligen en rolig nyhet som innebär så mycket positivt” svarar Nathalie Gallo när hon fick frågan hur hon reagerade på nyheten. ”Jag tror att alla kommer att bli mycket gladare och kunderna får en trevligare person i andra änden och vi kommer att ha så mycket mer energi.”

Vi har många unga som jobbar hos oss och Nathalie tror att det är en möjlighet för dem alla att kanske plugga, ta körkort eller umgås mer. ”Själv ska jag gifta mig snart och nu har jag äntligen tid att planera mitt bröllop!” avslutar en mycket glad säljare.

 

För press

6 timmars arbetstid Qall>>
Bild (som ovan) 2449 x 1800 px>>
Bild 1 kontoret >>
Bild 2 kontoret >>

Kontaktperson för frågor
Jonas Lindgren, VD
Tel. 073-290 00 01
jonas.lindgren@qall.se

Kontaktperson bilder och material
Pi Lindström, Kommunikationschef
Tel. 0768-69 46 53
pi.lindstrom@qall.se