• Ring: 0771-400 100
  • E-post:

Mobil växel för företag

Med vår mobila företagsväxel förvandlar ni era mobiltelefoner till växelanknytningar. På så sätt gör ni alla medarbetare mer tillgängliga och effektiva.

Vi upplever att det är en stor skillnad att samarbeta med Qall jämfört med de stora aktörerna på telekommarknaden, där man bara är ett telefonnummer som de ringer när avtalet skall förlängas. Qall känns väldigt nära och jag har sedan lång tid tillbaka några favoriter i personalen som jag alltid pratar med. Inget känns omöjligt.

Inger Persson, Perssons Godstransporter Stenstorp AB

Angner Managment AB saknar fysiska strukturer och har verksamhet i två varumärken, Whiteport och Sportepoathy. Vi hittade inte någon operatör vi gillade riktigt så när Qall kontaktade oss blev vi imponerade över priserna och servicen. Vi har flera abonnemang och med Qall kunde vi spara tusenlappar varje månad. Alla telefonikostnader kommer på en och samma faktura, där ligger de andra operatörerna i lä!

Mårten Angner, Angner Management AB

I vår bransch är det helt avgörande att vi alltid är tillgängliga. Missade samtal kan i värsta fall innebära förlorade affärer i förlängningen. Samarbetet med Qall har verkligen fungerat klockrent från första dagen. Det känns tryggt att ha en kompetent och proaktiv partner inom telekom så att vi kan fokusera 100 % på det vi är bra på säger.

Rickard Källander, partner på Kungsgatan Financial Services.​

Jag var van vid långa telefonköer, fackspråk och att mina frågor möttes med förvåning och likgiltighet. Samtalen slutade ofta med att jag blev arg, ledsen och kränkt. Därför blev jag glatt överraskad när jag ringde till Qall. Adam, som svarade, var vänlig och förstod snabbt min fråga. Jag blev mycket tacksam och efter samtalet blev jag sittandes lite fånigt flinande och sa högt ‘det finns hopp’!​

Björn Bäckström, BL Bäckström Partners AB

Som åkeri är vi ständigt på väg och att ha en fungerande telefonilösning är en förutsättning för våra affärer. Qall är proaktiva och kontaktar oss regelbundet för att stämma av att allt funkar som det ska, det uppskattar vi mycket.

Sonny Börjesson, Sonny Börjessons Åkeri AB.

Vi är oerhört glada att vi har bytt till Qall. Alltid smidiga och snabba lösningar på problem som vi kan ha. Inget är omöjligt, om det så gäller att fixa en ny telefon i juletid eller det finns något frågetecken på fakturan som behöver rätas ut.

Urban Nordquist, Danderyds Tennisklubb

Mobil Växel

Växel från jobbmobilen

Med en mobil växel förvandlar ni era mobiltelefoner till växelanknytningar och gör alla på företaget mer tillgängliga och effektiva. Ni klarar er med en telefon per person samtidigt som ni kan ge era kunder utmärkt service.

Med växelfunktioner i mobilen kan du enkelt:

  • Välja öppettider i växeln
  • Se dina kollegors närvarostatus
  • Koppla samtal mellan kollegor

App för mobil växel

Qalls mobila företagsväxel fyller dina behov som företagare och det är enkelt att svara och administrera inkommande och utgående samtal. Tack vare det lätthanterliga gränssnittet har du full kontroll över växeln i alla lägen. Dessutom kan du använda vår mobilapp och ta med dig växeln var du än går.

Administrera din mobila växel