• Ring: 0771-400 100
  • E-post:

Mobilabonnemang för 99 kr eller 499 kr/ månad?

Vi har undersökt, letat och hittat alternativ som passar perfekt för dig som företagare. Till ett lågt pris. Kolla här

Vi upplever att det är en stor skillnad att samarbeta med Qall jämfört med de stora aktörerna på telekommarknaden, där man bara är ett telefonnummer som de ringer när avtalet skall förlängas. Qall känns väldigt nära och jag har sedan lång tid tillbaka några favoriter i personalen som jag alltid pratar med. Inget känns omöjligt.

Inger Persson, Perssons Godstransporter Stenstorp AB

Angner Managment AB saknar fysiska strukturer och har verksamhet i två varumärken, Whiteport och Sportepoathy. Vi hittade inte någon operatör vi gillade riktigt så när Qall kontaktade oss blev vi imponerade över priserna och servicen. Vi har flera abonnemang och med Qall kunde vi spara tusenlappar varje månad. Alla telefonikostnader kommer på en och samma faktura, där ligger de andra operatörerna i lä!

Mårten Angner, Angner Management AB

I vår bransch är det helt avgörande att vi alltid är tillgängliga. Missade samtal kan i värsta fall innebära förlorade affärer i förlängningen. Samarbetet med Qall har verkligen fungerat klockrent från första dagen. Det känns tryggt att ha en kompetent och proaktiv partner inom telekom så att vi kan fokusera 100 % på det vi är bra på säger.

Rickard Källander, partner på Kungsgatan Financial Services.​

Jag var van vid långa telefonköer, fackspråk och att mina frågor möttes med förvåning och likgiltighet. Samtalen slutade ofta med att jag blev arg, ledsen och kränkt. Därför blev jag glatt överraskad när jag ringde till Qall. Adam, som svarade, var vänlig och förstod snabbt min fråga. Jag blev mycket tacksam och efter samtalet blev jag sittandes lite fånigt flinande och sa högt ‘det finns hopp’!​

Björn Bäckström, BL Bäckström Partners AB

Som åkeri är vi ständigt på väg och att ha en fungerande telefonilösning är en förutsättning för våra affärer. Qall är proaktiva och kontaktar oss regelbundet för att stämma av att allt funkar som det ska, det uppskattar vi mycket.

Sonny Börjesson, Sonny Börjessons Åkeri AB.

Vi är oerhört glada att vi har bytt till Qall. Alltid smidiga och snabba lösningar på problem som vi kan ha. Inget är omöjligt, om det så gäller att fixa en ny telefon i juletid eller det finns något frågetecken på fakturan som behöver rätas ut.

Urban Nordquist, Danderyds Tennisklubb

Mobiltelefoni

Qall erbjuder det stora företagets trygghet tillsammans med det lilla företagets smidighet och flexibilitet. Med Qalls mobiltelefoni är du alltid nåbar och missar aldrig några viktiga samtal.

Mobilabonnemang för företag

Vi anser att du som kund alltid förtjänar det bästa och de mest prisvärda tjänsterna av rätt kvalitet tillsammans med en proaktiv service när du behöver den. Våra två mobilabonnemang är noga uppbyggda för att passa alla olika typer av kunder:

  • Affärspaket – från 499 kr/månad

    Affärspaket är vårt fastprisabonnemang där allt ingår. Det här är ett företagsabonnemang som passar dig som surfar regelbundet, ringer mycket och som vill ha kontroll på kostnaderna. I månadsavgiften ingår hela 15.000 minuter samtal inom Sverige och EU/EES, 15.000 SMS och MMS. Månadspriset beror på vilken surfmängd du väljer. Affärspaketet ligger från 499 kr/månad.

  • Mini – från 99 kr/månad

    Mini är ett rörligt abonnemang med fastpris, något som är helt unikt på marknaden. Det här företagsabonnemanget passar dig som ringer lite eller ringer olika från månad till månad. Du ringer till en minsta kostnad på 99 kr/mån.

    Alla priser är exkl. moms.

Tilläggstjänster för mobiltelefoni

Surfa samt ringa till och från utland med mobilen


Klicka här för fullständig prislista.

 

Läs mer

Våra abonnemang