• Ring: 0771-400 100
  • E-post:

Fast telefoni för företag

Med Qalls abonnemang får du en analog anslutning för telefon eller fax. Qall erbjuder fasta telefonitjänster med hög kvalitet och låga priser.

Vi upplever att det är en stor skillnad att samarbeta med Qall jämfört med de stora aktörerna på telekommarknaden, där man bara är ett telefonnummer som de ringer när avtalet skall förlängas. Qall känns väldigt nära och jag har sedan lång tid tillbaka några favoriter i personalen som jag alltid pratar med. Inget känns omöjligt.

Inger Persson, Perssons Godstransporter Stenstorp AB

Angner Managment AB saknar fysiska strukturer och har verksamhet i två varumärken, Whiteport och Sportepoathy. Vi hittade inte någon operatör vi gillade riktigt så när Qall kontaktade oss blev vi imponerade över priserna och servicen. Vi har flera abonnemang och med Qall kunde vi spara tusenlappar varje månad. Alla telefonikostnader kommer på en och samma faktura, där ligger de andra operatörerna i lä!

Mårten Angner, Angner Management AB

I vår bransch är det helt avgörande att vi alltid är tillgängliga. Missade samtal kan i värsta fall innebära förlorade affärer i förlängningen. Samarbetet med Qall har verkligen fungerat klockrent från första dagen. Det känns tryggt att ha en kompetent och proaktiv partner inom telekom så att vi kan fokusera 100 % på det vi är bra på säger.

Rickard Källander, partner på Kungsgatan Financial Services.​

Jag var van vid långa telefonköer, fackspråk och att mina frågor möttes med förvåning och likgiltighet. Samtalen slutade ofta med att jag blev arg, ledsen och kränkt. Därför blev jag glatt överraskad när jag ringde till Qall. Adam, som svarade, var vänlig och förstod snabbt min fråga. Jag blev mycket tacksam och efter samtalet blev jag sittandes lite fånigt flinande och sa högt ‘det finns hopp’!​

Björn Bäckström, BL Bäckström Partners AB

Som åkeri är vi ständigt på väg och att ha en fungerande telefonilösning är en förutsättning för våra affärer. Qall är proaktiva och kontaktar oss regelbundet för att stämma av att allt funkar som det ska, det uppskattar vi mycket.

Sonny Börjesson, Sonny Börjessons Åkeri AB.

Vi är oerhört glada att vi har bytt till Qall. Alltid smidiga och snabba lösningar på problem som vi kan ha. Inget är omöjligt, om det så gäller att fixa en ny telefon i juletid eller det finns något frågetecken på fakturan som behöver rätas ut.

Urban Nordquist, Danderyds Tennisklubb

Fast telefoni

Med Qalls fasta telefonabonnemang för företag får du en traditionell analog anslutning för din telefon eller fax.

En fast telefon passar utmärkt för dig som behöver en pålitlig och högkvalitativ telefonitjänst kombinerat med låga priser. Fast telefoni är också lämpligt om du driver ditt företag främst från en och samma plats, eller för dig som vill komplettera din mobiltelefoni med en fast telefon.

Läs mer

Abonnemang IP telefoni

Tilläggstjänster

Röstbrevlåda

Abonnemang fast telefoni

Vårt minsta abonnemang

Fria samtal till fasta nätet

Endast 0,79 kr/samtal

Fast pris till högförbrukare

Vårt minsta abonnemang

Bas

Fria samtal till fasta nätet

Endast 0,79 kr/samtal

Fast pris till högförbrukare

Max

Nummerpresentation

Global fast

Tilläggstjänster

Kom igång

Priser