• Ring: 0771-400 100
  • E-post:

Sekretesspolicy

Våra företagsuppgifter

Qall Telecom AB
Box 2024
13102 Nacka

Org:  556703-0886
Tel:  0771-400 100

Sekretesspolicy

Registrering som kund på Qall Telecom AB kräver att vi registrerar ditt eller ditt företags namn, personnummer/organisationsnummer, postadress, telefonnummer och e-post. Detta främst för att dessa uppgifter krävs vid en eventuell utbetalning av pengar men även för att förebygga missbruk av tjänst samt för vidare kontakt med våra kunder.

Qall Telecom AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar därför för behandlingen av dina personuppgifter. Qall Telecom AB värnar om din personliga integritet och följer de lagar och regler som finns, t.ex. personuppgiftslagen, för att skydda dina uppgifter. Qall Telecom AB lämnar inte under några som helst omständigheter ut dina uppgifter till tredje part, med undantag till polisen, om pågående utredning kan påvisas.

Qall Telecom AB kommer inte att använda dina uppgifter för att skicka information annan än den vi anser nödvändig för användning av våra tjänster.

Vi hoppas att ovanstående information har varit till hjälp för att informera om vår registrering och användning av era uppgifter.

För ytterligare frågor om sekretess och integritet på Qall Telecom AB är du varmt välkommen att e-posta oss på kundservice@qall.se.