• Ring: 0771-400 100
  • E-post:

Våra kunder

Vill strävar efter att hela tiden bli lite bättre, därför uppmanar vi våra kunder att skriva en recension på nätet. Läs på RECO, Sveriges största oberoende rekommendationssajt, om vad våra kunder tycker om oss.

Reco >>

 

Exempel från November 2018:

Anders S skrev om Qall Telecom
Funkade kanon att flytta över 8 abonnemang, proffsigt gjort av Qall!
Anders/Stenhamra Entreprenad


Ann-Charlott E skrev om Qall Telecom
Väldigt bra service av Michael och Oliver. Intresserade och hjälpsamma. Trevligt bemötande.
Lotta Ekstrand


Annika skrev om Qall Telecom
Hej, har fått mycket god och personlig hjälp av Viktor. Väldigt nöjd med det!

Jonna R skrev om Qall Telecom
Ringde för att utnyttja mitt lägstaprisgaranti. Trots att Qall inte samarbetade med aktuell företag så kunde Mickael ändå fixa ett bättre abonnemang och bättre pris. Tack så mycket för trevligt bemötande och utmärkt service.

Hans L B skrev om Qall Telecom
Jag hade en undring i går kring min senaste Qall-faktura och talade med Viktor. Han intresserade sig för mitt ärende och förklarade mycket pedagogiskt hur det hängde ihop så att jag fattade med en gång. Jättebra service. Dessutom har han en bra telefonröst. Jag var helnöjd efter samtalet. Stort tack!

Karin L skrev om Qall Telecom
Prisvärt. Stabilt. Trevligt kundbemötande Läs mer

Stefan O skrev om Qall Telecom
All vår kontakt/service med Qall har funkat jättebra, vi har varit kund hos dem i många år.
Vår kontaktperson Victor är snabb på återkoppling.
Stefan Olsson VD – SVEA Sverige Group AB

Marcin K skrev om Qall Telecom
hello I highly recommend this company, they quickly and efficiently helped me recommend

Ett riktigt trevligt och proffsigt bemötande

Jag har länge betalat alldeles för dyra pengar gällande min mobiltelefoni hos ett av de större bolagen i Sverige. För en vecka sedan blev jag uppringd av ett nytt företag som heter Qall och dom erbjöd mig sina tjänster, som skulle mer än halvera min telefonkostnad. Deras service var mycket bra och allt gick smidigt tillväga att byta abonnemang snabbt. Nu är jag otroligt nöjd med min nya leverantör och telefonräkningarna är minimala! Jag säger bara Tack Qall!”

Peter Rylander
Respektgympa

Här sparar jag mycket pengar varje månad

“I Qall har jag hittat en leverantör som verkligen tar sig tid att lyssna på mig som kund och som visat sig beredd att reda ut och få ordning på ett knivigt problem. Dessutom har de en förnämlig nummerupplysningstjänst som jag som kund kan utnyttja helt kostnadsfritt. Här sparar jag mycket pengar varje månad.”

Irgens Bergh
IB Invest AB

Kraftigt sänkta kostnader och en suverän servicevilja

“Som verksam i taxibranschen är man verkligen 100% mobil, alltid på väg och helt beroende av fungerande telefonitjänster. Hos Qall har jag äntligen hittat en partner som fungerar. Inte nog med att de hjälpt mig att kraftigt sänka mina kostnader, deras servicevilja är dessutom suverän.”

M Express Taxi AB
Maher el Debssi

Nära relation och personlig kontakt. Inget är omöjligt

“Vi upplever att det är en stor skillnad att samarbeta med Qall jämfört med de stora aktörerna på telekommarknaden, där man bara är ett telefonnummer som de ringer när avtalet skall förlängas. Qall känns väldigt nära och jag har sedan lång tid tillbaka några favoriter i personalen som jag alltid pratar med. Inget känns omöjligt.”

Inger Persson / Perssons Godstransporter Stenstorp AB

Mårten Agner

Enkelhet, service & pris fick Angner Managment att välja Qall

“Angner Management AB driver två varumärken, Whiteport och Sporteopathy, helt utan fysiska strukturer vilket gör telefoni och mobila uppkopplingar extra viktiga. Vi hittade inte någon operatör vi riktigt gillade, men när Qall kontaktade oss blev vi imponerade över både priser och service. Vi har flera abonnemang och med Qall kunde vi spara tusenlappar varje månad. Alla telefonikostnader kommer dessutom på en och samma faktura, där ligger de andra operatörerna i lä!”

Mårten Angner, Angner Management AB

Åkeriet som sökte en fungerande telefonilösning

“Som åkeri är vi ständigt på väg och att ha en fungerande telefonilösning är en förutsättning för våra affärer. Qall är proaktiva och kontaktar oss regelbundet för att stämma av att allt funkar som det ska. Det uppskattar vi mycket.”

Sonny Börjesson, Sonny Börjessons Åkeri AB

För Danderyds Tennisklubb är kundservice A och O

“Vi är oerhört glada att vi har bytt till Qall. Alltid smidiga och snabba lösningar på problem som vi kan ha. Inget är omöjligt, om det så gäller att fixa en ny telefon i juletid eller att det finns något frågetecken på fakturan som behöver rätas ut.”

Urban Nordquist, Danderyds Tennisklubb

Kundservicen fick Björn att byta operatör till Qall

“Jag var van vid långa telefonköer, fackspråk och att mina frågor möttes med förvåning och likgiltighet. Samtalen slutade ofta med att jag blev arg, ledsen och kränkt. Därför blev jag glatt överraskad när jag ringde till Qall. Adam, som svarade, var vänlig och förstod snabbt min fråga . Jag blev mycket tacksam och efter samtalet blev jag sittandes lite fånigt flinande och sa högt ‘det finns hopp’!​”

Björn Bäckström, BL Bäckström Partners AB

Inte en missad kund tack vare Qalls tjänster

“I vår bransch är det helt avgörande att vi alltid är tillgängliga. Missade samtal kan i värsta fall innebära förlorade affärer i förlängningen. Samarbetet med Qall har verkligen fungerat klockrent från första dagen. Det känns tryggt att ha en kompetent och proaktiv partner inom telekom, så att vi kan fokusera 100% på det vi är bra på.”

Rickard Källander, partner på Kungsgatan Financial Services

Vad säger Qalls kunder

Vad säger Qalls kunder

Läs gärna vad våra kunder säger