• Ring: 0771-400 100
  • E-post:

Om Qall

Vi vill finnas till för Sveriges alla småföretagare. Vi brinner för dig som kämpar för att förverkliga din vision som egen företagare. Vare sig du är en enskild konsult, har en snickerifirma med några anställda eller tillverkar din egna produkt. Du och ditt företag är det viktigaste för oss.

Vi som driver Qall har stor erfarenhet från telekombranschen och jobbar för att våra lösningar matchar dina behov och unika förutsättningar. En del i det är att vi går in för att ha mycket korta svarstider i vår kundservice. Vi vet att du har mycket att göra och helst inte sitter i en lång telefonkö. Vi försöker också vara så flexibla som möjligt och lyssna på dig för att kunna lösa ditt problem. För det mesta lyckas vi men inte alltid.

Som småföretagare vet du att du det är svårt att mäta sig med de stora företagens synlighet. Du måste ge ett mervärde som gör att du sticker ut. Detsamma gäller oss på Qall. Vi är en mindre operatör som du inte ser på tv, reklamskyltar eller hör i radio som de stora operatörerna. Vi tänker och jobbar annorlunda. Vår styrka ligger i att vi är en proaktiv partner som lägger vår själ i att få dig som småföretagare att växa och må bra.