• Ring: 0771-400 100
  • E-post:
Vårt nya kontor på Qall Telecom

En ny era för Qall Telecom

June 1. 2015 | Kategori: Qall

1 juni och en ny era börjar för Qall Telecom AB. Idag flyttar vi nämligen in i våra nyrenoverade lokaler på Hästholmsvägen 28 i Nacka. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och fokuserar därför på att ha hela företaget på samma kontor med ett helhetsfokus på våra värderingar och kunden framför allt.

Två kontor blir ett

Fram till nu har vi haft två kontor i form av vårt huvudkontor i Nacka och ett kontor i Hammarby sjöstad. Nu slås alltså dessa två kontor ihop som bildar nya Qall där vi fokuserar på en ännu mer enad gemenskap bland de anställda och ännu nöjdare kunder bland Sveriges småföretagare.

Kunden framför allt

Våra värderingar är viktigare nu mer än någonsin! Genom våra fyra värderingar mod, ansvar, affärsmässighet och kunden framför allt strävar vi efter att bli en ännu bättre leverantör till våra kunder. Detta är en ny era för Qall Telecom där vi fokuserar på att bli det självklara valet för Sveriges alla småföretagare, som erbjuder stabila och prisvärda tjänster, förstklassig och seriös kundservice samt att vara mer än bara en operatör. Ta gärna del av vår resa på Facebook eller Instagram.

Fokus på effektiva möten

Vi har valt att ha olika former av mötesrum, beroende på mötets karaktär. Genom att skapa olika stora mötesrum med olika typer av inredning och möblering bidrar det till det kreativa mötet människor emellan och motverkar det tråkiga och stereotypiska mötets natur.