• Ring: 0771-400 100
 • E-post:
Vad säger Qalls kunder

Vad säger Qalls kunder

Läs gärna vad våra kunder säger

 

Bäst på företagstelefoni

✅ Mycket innehåll ✅ Bra Support  Låga priser 

Vi har valt att lägga hela vårt fokus på bra telefoni för dig som småföretagare. Storföretag får specialavtal hos de stora mobiloperatörerna, där VIP-kundservice och lägre priser på telefonin ingår. Genom att förhandla med alla våra 20 000 företagskunder i ryggen, ser vi till att det bästa är tillgängligt även för dig som småföretagare.

 


Prisexempel

Fastpris 20GB - 249 kr/mån

 • 20GB Surf
 • Fria samtal/SMS Sverige
 • Fria samtal/SMS EU/EES
 • 6 Fria månader
 • Egen kontaktperson

Fastpris 50GB - 329 kr/mån

 • 50GB Surf
 • Fria samtal/SMS Sverige
 • Fria samtal/SMS EU/EES
 • 6 Fria månader
 • Egen kontaktperson

Fördelar med en företagsoperatör:

Lägre pris och mer innehåll
Vi garanterar att det blir billigare än du betalar idag, samtidigt som du får mer surf och samma tekniska funktion. Får du ett billigare erbjudande under tiden som kund matchar vi det priset.

Service
Vi svarar alltid snabbt i telefon, utan långa telefonköer eller knappval, och vare sig du driver ett enmansbolag eller har upp till 30 anställda så har du kommit rätt. Du får en egen kontaktperson som hjälper dig med flytten över och under din tid som kund.

 


 Läs vad våra kunder säger HÄR

 Kan det här vara något för ditt företag?

Boka telefonmöte

Steg 1

Ring oss på 0771-400 100 eller boka ett möte med en av våra rådgivare så går vi igenom hur det ser ut idag för ditt företag. Baserat på mötet får du ett erbjudande på hur vi kan hjälpa dig och vad du får för fördelar med oss.

Är det enkelt att byta?

Ja, ett byte till oss sköter vi. Efter att du tagit beslutet att ansluta ditt företag kontaktar vi din operatör och ser till att dina telefonnummer och tjänster flyttas över till oss. Allt fungerar som du har det idag, men med ett bättre pris, ett utökat innehåll och med avtal som håller för framtiden. Bytet tar 5-7 dagar och innebär inget avbrott eller andra överraskningar.


Telefonmöte

Genomgång av din situation och dina behov

Analys

Qall analyserar information från mötet

Presentation

Möte med genomgång av offert

Leverans

Qall genomför bytet och säkerställer leverans

Kort om Qall:

Vi har valt att lägga hela vårt fokus på dig som företagare. Storföretag får specialavtal hos de stora mobiloperatörerna, där VIP-kundservice och lägre priser på telefonin ingår. Tillsammans med våra 20 000 företagskunder, förhandlar vi fram priser och fördelar som annars reserveras för dessa storföretag.

 

Vill du att en rådgivare ringer dig?

Boka telefonmöte


”Hos Qall har jag äntligen hittat en partner som fungerar”  M Express Taxi AB


 

Vårt vanligaste kundcase:

 

Du driver ett företag, ett enmansbolag eller ett företag med upp emot 20-30 anställda. Du har inte tiden att lägga på telefoni, inte att se över marknaden och inte heller att påbörja och administrera ett operatörsbyte eftersom det mesta funkar helt ok idag. Telefoni är inte det roligaste att lägga tid på.

 

Lått oss hjälpa dig med telefonin så kan du lägga tiden och pengarna du sparar
på något roligare.