• Ring: 0771-400 100
  • E-post:
Vad säger Qalls kunder

Vad säger Qalls kunder

Läs gärna vad våra kunder säger

 

Företagstelefoni när den är som bäst

Driver du ett enmansföretag eller har du upp emot 20-30 anställda, då har du kommit helt rätt

Storföretag får specialavtal hos de stora mobiloperatörerna, där VIP-kundservice och lägre priser på telefonin ingår. Vi tycker att företagare och entreprenörer skall ha samma fördelar.  Sedan 2007 har vi valt att lägga hela vårt fokus på att underlätta för just dem. Vi har koll på marknaden och ser till att våra abonnemang och tjänster alltid är paketerade med en
riktigt bra support, mer innehåll och ett märkbart lägre pris.

Spar tid – Spar pengar – Få en enklare tillvaro

 

Vi jämför och uppdaterar

Du behöver inte längre ta reda på vilken operatör som erbjuder vad och till vilket pris, vi håller reda på det åt dig och presenterar det på vår hemsida. Tydligt, enkelt och allt på ett ställe.

  • Spar tid

 Alltid bästa priset

Vi har en riktig prisgaranti. Vi garanterar ett lägre pris än du har idag , med mer surf, och om du blir erbjuden ett  bättre pris i framtiden, sänker vi vårt pris för dig. Du är därmed aldrig uppbunden till ett pris på en marknad som ständigt förändras. Ett företag som byter till oss sänker sin telefonikostnad med i snitt 30%, eller ca 3000 kr, per mobilabonnemang.

  • Spar pengar

 Snabb och personlig service

När du byter till oss och när du är kund hos oss har du egen egen kontaktperson som hjälper dig med det praktiska. Ett samtal eller ett mail bort, utan köer och utan knappval. Telefoni ska fortsätta vara en ickefråga för ditt företag, men nu med ett lägre pris och mer innehåll, utan att för den sakens skull inkräkta på vare sig service eller kvalitet.

  • Få en enklare vardag

Vi förhandlar

Vi har över 20 000 företagskunder. När vi går till Telenor, som vi hyr nät av, är det som att vi är ett företag med 20 000 mobilabonnemang. Det ger oss möjligheten att få ner priserna kraftigt, och dem priserna och det innehållet vi förhandlar fram erbjuder vi till våra kunder.

  • Din förhandlare

Läs vad våra kunder säger HÄR

 

Kan det här vara något för ditt företag? Fyll i ditt mobilnummer så ringer vi inom
24 timmar och berättar mer

 

Prisexempel

Fastpris 10GB - 299 kr/mån

Fastpris 50GB - 399 kr/mån

 

Jag är intresserad, men vad är steg 1?

Ring oss på 0771-400 100 eller boka ett möte med en av våra rådgivare så går vi igenom hur det ser ut idag för ditt företag. Baserat på mötet får du ett erbjudande på hur vi kan hjälpa dig och vad du får för fördelar med oss.

 

Är det enkelt att byta?

Ja, ett byte till oss är superenkelt och vi sköter allt. Efter att du tagit beslutet att ansluta ditt företag kontaktar vi din operatör och ser till att dina telefonnummer och tjänster flyttas över till oss. Allt fungerar som du har det idag, men med ett bättre pris, ett utökat innehåll och med avtal som håller för framtiden. Bytet tar 5-7 dagar och innebär inget avbrott eller andra överraskningar.


Telefonmöte

Genomgång av din situation och dina behov

Analys

Qall analyserar information från mötet

Presentation

Möte med genomgång av offert

Leverans

Qall genomför bytet och säkerställer leverans

Kort om Qall:

Vi har valt att lägga hela vårt fokus på dig som företagare. Storföretag får specialavtal hos de stora mobiloperatörerna, där VIP-kundservice och lägre priser på telefonin ingår. Tillsammans med våra 20 000 företagskunder, förhandlar vi fram priser och fördelar som annars reserveras för dessa storföretag.  Vi lägger
inte heller 100-tals miljoner på marknadsföring, som i slutändan betalas av kunden, utan arbetar istället effektivt och lägger pengarna på att göra det bättre för våra kunder. Det ser man på våra priser.

Låt ett proffs hjälpa till med telefonin.

 

Vill du att en rådgivare ringer dig?

Boka telefonmöte


”Hos Qall har jag äntligen hittat en partner som fungerar”  M Express Taxi AB


 

Vårt vanligaste kundcase:

 

Du driver ett företag, ett enmansbolag eller ett företag med upp emot 20-30 anställda. Du har inte tiden att lägga på telefoni, inte att se över marknaden och inte heller att påbörja och administrera ett operatörsbyte eftersom det mesta funkar helt ok idag. Telefoni är inte det roligaste att lägga tid på.

 

Lått oss hjälpa dig med telefonin så kan du lägga tiden och pengarna du sparar
på något roligare.

 

 

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.